Përkrahje
Pyetje dhe përgjigje të bëra shpesh

Për t'u regjistruar dhe për të fituar të drejtën e përdorimit të sistemit, duhet të kontaktoni menaxherin e klubit ose qendrës sportive.
Menaxheri do t'ju regjistrojë dhe do t'ju caktojë një emër përdoruesi dhe fjalëkalim me të cilin mund të përdorni sistemin.
Ju mund të ndryshoni të dhënat e caktuara të aksesit kur identifikoheni.

Në rast të ndonjë problemi me hyrjen në sistem dhe llogarinë tuaj, ju lutemi kontaktoni menaxherin e klubit tuaj.
Menaxheri i klubit do të zgjidhë problemet në llogarinë tuaj ose do t'ju japë informacione se pse nuk mund të hyni.

Nëse vëreni ndonjë problem me funksionimin ose gabim në sistem, ju lutemi na kontaktoni në support@sportbooking.info me një përshkrim të gabimit.
Nëse jeni në gjendje të na dërgoni një përshkrim më të detajuar të gabimit, kjo do të na mundësonte të eliminojmë gabimin sa më shpejt të jetë e mundur për kënaqësinë reciproke dhe të përmirësojmë funksionimin e sistemit Sportbooking.

Sugjerimet tuaja, si dhe mendimi juaj, janë shumë të rëndësishme për ne për përmirësimin e funksionimit të sistemit Sportbooking, dhe faleminderit paraprakisht për to.
Të gjitha komplimentet janë gjithashtu të rëndësishme për ne dhe ne ju falënderojmë për to.
Të gjitha sugjerimet dhe komplimentet mund te dërgohen ne support@sportbooking.info ose dorëzojini me shkrim menaxherit të klubit tuaj, i cili do t'i komunikojë me ne.
Ne do të përpiqemi të marrim parasysh mendimet tuaja në mënyrë që të përmirësojmë funksionalitetin e sistemit !

Ju lutemi na kontaktoni në support@sportbooking.info për të kontaktuar me ne dhe për t'ju mundësuar të punoni në sistemin Sportbooking.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Microsoft Edge
Samsung Internet
Safari

3.5.019 (01/06/2022) - Rregullime të gabimeve
3.5.018 (01/06/2022) - Rregullime të gabimeve
3.5.017 (17/05/2022) - Përmirësime të vogla
3.5.016 (06/05/2022) - Rregullime të gabimeve
3.5.015 (28/04/2022) - Rregullime të gabimeve
3.5.014 (28/04/2022) - disa funksione të sistemit janë përmirësuar, rregullime të vogla të gabimeve
3.5.013 (23/04/2022) - Përmirësime dhe ndryshime në UI, rregullime të gabimeve
3.5.012 (22/04/2022) - Sistemi i disponueshëm në anglisht
3.5.011 (20/04/2022) - Rregullime të gabimeve
3.5.010 (19/04/2022) - Rregullime të gabimeve
3.5.009 (14/04/2022) - Përmirësime të vogla dhe rregullime të gabimeve
3.5.008 (12/04/2022) - Optimizimi i sistemit, përditësimi i përkthimit shqipe
3.5.007 (12/04/2022) - Optimizimi i sistemit
3.5.006 (05/04/2022) - Dizajn i përmirësuar i versionit celular, rregullime të gabimeve
3.5.005 (01/04/2022) - Rregullime të gabimeve
3.5.004 (28/03/2022) - Përmirësime të vogla dhe rregullime të gabimeve, aktivizimi manual i rivendosur dhe çaktivizimi i anëtarëve
3.5.003 (24/03/2022) - Rregullime të gabimeve
3.5.002 (23/03/2022) - Rregullime të gabimeve
3.5.001 (22/03/2022) - E RI: Arkëtar - kryen arkëtimin dhe rezervimin e fushës, pagesën e anëtarësimit dhe avanseve
- Menutë e përmirësuara në versionet e desktopit dhe celularit
- Dizajni i përmirësuar i versionit të desktopit dhe celularit
- Disa funksione të sistemit janë përmirësuar
- Korrigjimi i gabimeve të sistemit
- Dizajn i përmirësuar i tabelave të rezervimit të fushes
- Ekrani i përmirësuar i Legjendës
- Kalendari i përmirësuar
- Menytë e reja të shtuara: Fiskalizimi sipas ditëve dhe Pasqyrë sipas anulimeve, shumica e menuve të tjera kanë pësuar ndryshime dhe përmirësime kozmetike
- Sistemi i përshtatur për printimin e të gjitha llojeve të raporteve
3.4.006 (30/12/2021) - Rregullime të gabimeve
3.4.005 (16/12/2021) - Përmirësime të vogla dhe rregullime të gabimeve
3.4.004 (14/12/2021) - Disa funksione të sistemit janë përmirësuar, rregullime të vogla të gabimeve
3.4.003 (11/12/2021) - Përmirësime të vogla të ndërfaqes së përdoruesit dhe rregullime të gabimeve
3.4.002 (10/12/2021) - Përmirësime të vogla dhe rregullime të gabimeve
3.4.001 (05/12/2021) - FUNKSIONI I RI: Pamje e shpejtë sipas emrit, përmirësime të ndërfaqes së përdoruesit, rregullime të gabimeve, dizajn i përmirësuar i versionit celular
3.3.008 (23/11/2021) - Përmirësime të vogla të ndërfaqes së përdoruesit
3.3.007 (21/11/2021) - Përmirësime të vogla dhe rregullime të gabimeve
3.3.006 (14/11/2021) - Përmirësime të vogla dhe rregullime të gabimeve
3.3.005 (13/11/2021) - Përmirësime të vogla
3.3.004 (11/11/2021) - Përditësimi i përkthimit gjermanisht
3.3.003 (09/11/2021) - Për përdoruesit: menuja e përmirësuar - Ndihmë, rregullon gabime të vogla
3.3.002 (08/11/2021) - Rregullime të vogla të gabimeve
3.3.001 (04/11/2021) - Sistemi i disponueshëm në gjermanisht, përmirësime të vogla të ndërfaqes së përdoruesit, rregullime të vogla të gabimeve, dizajn i përmirësuar i versionit celular
3.2.004 (17/10/2021) - Për përdoruesit: përmirësime të vogla në gjendjen e llogarisë dhe pasqyrën e rezervimit
3.2.003 (05/10/2021) - Menuja e përmirësuar - ndryshimi i të dhënave personale dhe fjalëkalimi, rregullime të vogla gabimesh
3.2.002 (03/10/2021) - Hyrja e përmirësuar në sistem
3.2.001 (30/09/2021) - Siguria e përmirësuar e sistemit, menutë e përmirësuara në versionin celular, dizajni i përmirësuar i versionit celular, disa funksione të sistemit janë përmirësuar, rregullime të vogla të gabimeve
3.1.016 (22/09/2021) - Ndryshimet në ndërfaqen e përdoruesit (menyja dhe identifikimi), korrigjimet e gabimeve të vogla
3.1.015 (22/09/2021) - Përmirësime dhe ndryshime në UI
3.1.014 (22/09/2021) - Përmirësime të ndërfaqes së përdoruesit, rregullime të vogla të gabimeve
3.1.013 (20/09/2021) - Përmirësime të vogla të ndërfaqes së përdoruesit
Përditësimi i fundit : 01.06.2022

Ne përdorim cookies për të ofruar një përvojë më të mirë të përdoruesit. Duke vazhduar të shfletoni faqen e internetit, ju pranoni kushtet e përdorimit. Do të mësoni më shumë për këtë në faqen tonë izjavi o zaštiti privatnosti.