Sistemi i aksesit në terren
Sistemi funksionon në parimin e hapjes së bravës elektrike dhe elektronike përmes identifikimit të përdoruesit ose anëtarit të Qendrës Sportive.

Opsionet e identifikimit janë nëpërmjet një karte me një çip (LF ose UHF) që i caktohet një personi specifik ose nëpërmjet një kodi që caktohet kur rezervoni fushën.

Në të dyja rastet, e drejta e hyrjes është e vlefshme nëse përdoruesi ose anëtari ka një takim të rezervuar. Ekziston mundësia e hapjes së bllokimit pavarësisht nëse fusha është e rezervuar në varësi të cilësimeve të zgjedhura të administratorit të qendrës sportive.

Nëse dëshironi, ne instalojmë sistemin në qendrën sportive.


Sistemi është zhvilluar dhe testuar plotësisht nga kompania C.S.H. d.o.o. Vinkovci.
Mirëmbajtja e ofruar.


Në rast pyetjesh shtesë në lidhje me produktin ose duke bërë një ofertë, ju lutemi na kontaktoni nëpërmjet formularit të kontaktit.

Ne përdorim cookies për të ofruar një përvojë më të mirë të përdoruesit. Duke vazhduar të shfletoni faqen e internetit, ju pranoni kushtet e përdorimit.