Ndriçim LED
Ndriçimi led për fusha sportive, magazina dhe hapësira më të mëdha të hapësirës së hapur dhe të mbyllur është pjesë e ofertës sonë. Ka disa modele, veçoritë dhe avantazhet e të cilave janë renditur më poshtë.

Modeli i ndriçimit të Navigator me mbrojtje kundër shkëlqimit:
I lejon njerëzit të ndihen rehat në sipërfaqe më të mëdha pa shkëlqim, veçanërisht fusha sportive në krahasim me ndriçimin me shkëlqim
Ndriçimi është i lehtë për t'u instaluar, mirëmbajtur dhe ka më shumë opsione rregullimi
Mbrojtja nga ndikimet e jashtme (IP66) plotëson plotësisht standardin ISO
Mbrojtja nga mbitensionet 10/20 Kw
Mbrojtja nga kondensimi i ujit
Disa modele thjerrëzash që mbulojnë pjesë të terrenit dhe kontrollin e shpërndarjes së dritës
Strehimi alumini
Fuqia e ndriçimit nga 100 - 600 W
5 vjet garanci


Karakteristikat teknike dhe informacion më të detajuar:
LED rasvjeta Navigator - PDF - download


Modeli i ndriçimit Slim G3 është ideal për hapësirat e magazinimit, zonat e jashtme dhe ndriçimin rrugor:
Instalim i lehtë me kllapa të përgatitur tashmë
Fuqia e ndriçimit nga 100 - 400 W
Përhapje e madhe e dritës
Xhami i kalbur me mbrojtje nga mbinxehja
Mbrojtja nga ndikimet e jashtme (IP66) plotëson plotësisht standardin ISO
Mbrojtja nga mbitensioni 10/20 Kw
Mbrojtje ndaj kondensimit të ujit
Disa modele lente që mbulojnë pjesë të terrenit dhe kontrollin e shpërndarjes së dritës
Strehimi prej alumini


Karakteristikat teknike dhe informacion më të detajuar:
LED rasvjeta Slim G3 - PDF - download


Në rast pyetjesh shtesë në lidhje me produktin ose duke bërë një ofertë, ju lutemi na kontaktoni nëpërmjet formularit të kontaktit.

Ne përdorim cookies për të ofruar një përvojë më të mirë të përdoruesit. Duke vazhduar të shfletoni faqen e internetit, ju pranoni kushtet e përdorimit.