Sistemi i ndezjes së ndriçimit
Sistemi është i destinuar për qendrat që kanë ndriçim në fusha dhe duan ta kontrollojnë atë pa akses të drejtpërdrejtë në çelësat. Përparësitë e sistemit të kontrollit të ndriçimit janë si më poshtë:

- mundësia e ndezjes dhe fikjes së ndriçimit për një shtyllë, fushë ose të gjitha gjykatat njëherësh
- ndezje automatike e orareve të rezervuara në rast të dritës së pamjaftueshme për lojë
- ndezje manuale e ndriçimit nëpërmjet kompjuterit, tabletit ose celular
- në rast se takimi i mëposhtëm nuk është i rezervuar, sistemi fiket automatikisht dritën
- kontrolli i gjendjes së ndriçimit në fusha (nëse është ndezur apo jo) nga kudo që jeni me mundësinë e ndezjes dhe fikjes së ndriçimit
- sistemi është i pajtueshëm dhe i lidhur me terminet dhe pagesat e termineve në sistemin e rezervimit
- numri i pajisjeve të ndriçimit për fushë nuk është i kufizuar
- fuqia e ndriçimit për post ose fushë individuale nuk është i kufizuar
- sistemi nuk kërkon mirëmbajtje të veçantë
- zgjerimi dhe zgjerimi i pikave të ndriçimit për fushë dhe qendër individuale nuk është i kufizuar


Koha shumë e shkurtër e dorëzimit dhe montimit në qendrën e klientëve.

Makina është zhvilluar dhe testuar plotësisht nga kompania C.S.H. d.o.o. Vinkovci.
Mirëmbajtja e ofruar.


Në rast pyetjesh shtesë në lidhje me produktin ose duke bërë një ofertë, ju lutemi na kontaktoni nëpërmjet formularit të kontaktit.

Ne përdorim cookies për të ofruar një përvojë më të mirë të përdoruesit. Duke vazhduar të shfletoni faqen e internetit, ju pranoni kushtet e përdorimit.